sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Harmittaa

Selasin aamulla Keski-Uusimaa lehteä. Kahvi oli mennä väärään kurkkuun. Nytkö se tieto tuli, jota olemme odottaneet kaupunginhallituksessa kuin myös kaupunkilaiset viimeiset puoli vuotta kuumeisesti. On jännitetty ja toivottu, että Markkinaoikeuteen tehty valitus olisi tuottanut sen tuloksen, että kipeästi kaipaamaamme terveystaloa päästäisiin rakentamaan. Uutinen oli mitä harmillisin.
-Markkinaoikeus kumosi Kiinteistö Oy Järvenpään terveystalon päätökset Järvenpään terveystalon rakennusurakoitsijan valinnasta. Tämä siis tarkoittaa, että uusiksi meni. Voi harminkapistus. Ja ties miten pitkäveteiseksi menee. Juuri näin lomien kynnyksellä tieto on karvasta.
Unelma uudesta toimivasta terveystalosta on paennut kauas tulevaisuuteen. Kaupunkilaisena en voi ymmärtää näitä asioiden kiemuraisuuksia. Tuntuu ihan kiusanteolta koko touhu. Ne, jotka tarvitsisivat uuden terveystalon palveluita, jäävät jalkoihin, kun kylmät ja laskelmoivat kilparakentajat kaatavat toistensa "bisneksiä". Vanha sanonta: Kateus vie kalatkin vedestä, taisi osua nyt kohdalleen. 

Ei kommentteja: