maanantai 11. helmikuuta 2013

Mistä kaikki alkoi

Kaikki alkoi siitä, kun istuin kaupunginhallituksessa viimeiset kaksi vuotta. Ihmiset alkoivat vihjailla, että sinun on oltava ehdokkaana vuoden 2012 kuntavaaleissa. Olin ehdottomasti sitä mieltä, että olen jo tehtäväni tällä poliittisella saralla tehnyt. Mutta vaatimusten paine voimistui ja niin hellyin lupautumaan ehdokkaaksi. Ja niinhän siinä kävi, että sisälle lipsahdin kaupunginvaltuustoon. Ja nyt sitten ihmettelen. Niin, et varmaan usko tätä ihmetystäni.
Oikeastaan kaikki on alkanut jo kauan sitten. Ollessani noin yksitoista vuotias, kohtasin elävän Jeesuksen ja annoin Hänelle ohjat koko elämääni. Siihen aikaan Suomessa oli "noottikriisi" vuonna 1960. Meitä pieniä tyttöjä kokoontui viikottaiseen Raamattupiiriin seurakuntatalolle. Noottikriisi saavutti myös meidän sydämet. Olimme polvillamme seurakuntakodin alttarilla, itkimme ja rukoilimme. Jumala Kaikkivaltias, älä anna tulla Suomeen sotaa, ettei isiemme tarvitse lähteä sotimaan. Sen verran ymmärsimme, että sota on kauheaa. Tiesin oman isäni olleen sodassa viisi vuotta. Uskokaa tai älkää. Jumala kuuli pienten tyttöjen rukoukset. Näin minä koen. Sotaa ei tullut ja saimme rauhassa käydä koulua. Isämme ja äitimme saivat turvallisin mielin tehdä työtä kotimaamme hyvinvoinnin eteen.
Vastuunsiemen oman maan puolesta kylvettiin jo silloin sydämeeni, ei ainoastaan rukousta vaan myös työtä yhteistenasioiden hoitamiseen panostamalla siis politiikkaan mukaan.
Eikä tuo kutsu ole himmentynyt vaikka itse luulee sen jo riittäneen. Ihmetys ja kiitollisuus on aitoa. Teen koko sydämestäni työtä Järvenpään kaupungin ja kaupunkilaisten hyväksi. Haasteet ovat valtavat kuntarakenne muutoksen kourissa.  On huoli, miten SOTE-aluetta järjestellään Uudellamaalla. Nouseeko Järvenpäähän kauan odotettu uusi Terveystalo takkuisesta alustaan huolimatta. Kestääkö kaupungintalous taantuman. Ja paljon muita suuria asioita, jotka myllertävät kaupungin sisällä. Onko minulla pääättäjänä mitään mahdollisuuksia oikeasti vaikuttaa vai vyöryykö kaikki vaan vääjäämättömästi ylitseni.
Rukoile ja työtä tee.


Ei kommentteja: