lauantai 7. maaliskuuta 2015

Halpuuttajien marssi

Minä olen tyttö Heinävedeltä. Kasvanut 20 vuotta maaseudun kivikkoisten peltojen keskellä ja lehmien ammumista kuunnellen. Osaan lypsää lehmää ja olen juonut lypsylämmintä maitoa. Vaikka senjälkeen olen elänyt kaupungeissa 45 vuotta, en voi unohtaa maaseutua ja sen uurastajia. En ihmettele yhtään maaseuduntuottajien ”maitoraivoa” hintojen halppuutajien marssiessa esiin. Mainos on suoraan ihan jostain muualta kuin maidontuottajia kannustava.
Halpuutetaanpas jotain muuta, eikä jätetä alkuperäiselle raatajalle kuin luu kouraan. Halpuutetaan autot, asunnot (taitais verottaja pillastua), koulut, vanhustenhuollot, terveyspalvelut. Halpuutetaan teiden ylläpidot, poliisit. Halpuutetaan kaikki, niin eiköhän saada ulkomaiset tuottajat kloonattuine tuotteineen maahamme supernopeasti. Senkö verran arvostamme esi-isiemme työtä tai ylipäätään kotimaisia yrittäjiä, häädämme heidät ulkomaille yrityksineen. Ajamme alas kotimaisen tuotannon alalta kuin alalta. Tällainen ei ole Isänmaallista.
Isänmaallista on tukea kotimaan maidontuottajia, maanviljelijöitä. Antaa kotimaisen viljan kasvaa ruokapöytiimme. Käsityöläisiä aina vaatetuotantoon asti. Tukea pk-yrittäjiä kuin myös tukea kotimaan teollisuutta. Ostaa suomalaisia tuotteita.
Haluan kääntää tätä maata repivän ja hajoittavan lainsäädännön kristilliseltä arvopohjalta nousevaksi, rakentavaksi, rohkaisevaksi ja siunaavaksi. Se on Isänmaallista, lähimmäisen ja hänen työnsä kunnioittamista.

Ei kommentteja: