lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ei rauhaa tunne maa

Maanjäristys siirsi Japania noin 2,4 metriä ja muutti maapallon asentoa, kertoo CNN.Yhdysvaltain geologian tutkimuslaitos kertoo, että perjantain voimakas järistys liikautti Japania 2,4 metriä. Italian geofysiikan ja vulkanologian instituutti puolestaan kertoo, että järistyksen seurauksena maapallo on noin 10 senttiä enemmän kallellaan kuin ennen järistystä. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä CNN:n mukaan Yle.

"On tullut ilta ajan, ei rauhaa tunne maa. Ja ennustukset sanan, näin täyttymyksen saa. Ja kansainmeri kuohuu, kun aallot vihan lyö, maa tuskan alla huojuu kohta on jo keskiyö." Runoilijan tuntemuksia, jotka näyttävät olevan tätä päivää. Kansakunnissa kuohuu, Egypti, Libyä, koko Lähi-Itä. Maa järisee, tsunamit iskee, pyörremyrskyt riehuu.

Onko sinulla rauha kaiken tämän keskellä vai vapisetko pelosta, mikä maanpiiriä kohtaa. Psalmi 91:1. Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, 2. se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan." Jumala on minun turvani ja suojani. Sen pohjalta voi rauhassa lähteä tekemään työtä tämän maan parhaaksi. On siis kodin, uskon ja Isänmaan ennalleenasettamisen aika. Hem, Tro och Fosterland

Ei kommentteja: