sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Vääristyneen maailmankuvan vääristyneet ilmiöt

Pohdinpa tässä kerran mielessäni. Mikä on normaalia käyttäytymistä tässä ajassa. Valehtelu on normaalia. Ylinopeutta ajaminen on normaalia. Lakien rikominen on normaalia. Auktoriteettien vihaaminen ja kunnioittamattomuus on normaalia. Äitien ja isien vihaaminen on normaalia. Työhulluus on normaalia. Kulutushysteria on normaalia, kaupat auki 24/7. Kännipäissään örveltäminen on normaalia. Raittius on epänormaalia. Aborttien salliminen normaalia. Naisten alistaminen on normaalia. Lasten aikuistaminen liian varhain on normaalia. Seksin tuominen TV ruutuihin on normaalia. Jumalan sanan opettaminen lapsille on epänormaalia, uskonnonopetus pois kouluista. Jumalan pilkkaaminen on normaalia. Homous-ja lesbous on normaalia. Eipä paljon ilahduttanut. Tulin siihen tulokseen, että aikamme normaaliudet ovat vääristyneen maailmankuvan vääristyneitä ilmiöitä.

Historian saatossa Suomen perustuslaki on nojannut vahvasti Jumalan sanaan. Mutta tuli aika, jolloin alettiin purkaa kaikkea tätä. Alkoholin vapauttamisella ja mitä on seurannut. Olemassa olevan tilanteen surkeuden on jopa nyt silloiset radikaalit toimittajat tunnustaneet, että pieleen meni. Kansamme hukkuu viinaan. Avioliiton vähättely alkoi samoihin aikoihin – avoliitto oli jotain valtavaa ja hienoa. Vapaus, vapaus elää miten vain… Anteeksi innostun, koska tuo kaikki koskee sydämeeni ja itken kansani tähden.

2Ms.20: 2 "Minä olen Herra, sinun Jumalasi,... 3 "Sinulla ei saa olla muita jumalia….Raha ja kulutushysteria on meidän suomalaistenkin jumala. Siitä seuraa vain vihaa ja kateutta

7 "Älä käytä väärin Herran, Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää väärin hänen nimeään. Jumalalle selän kääntäminen johtaa aina vaikeuksiin, Siitä on esimerkkejä Raamattu pullollaan ja oma aikamme sotineen ym.

8 " Muista pyhittää lepopäivä…. Muun muassa kauppojen sunnuntainaukiolo houkuttaa kulutushysteriaan ja rahan perässä juoksuun seitsemän päivää viikossa, vie ihmiset totaaliseen uupumukseen ja masennukseen..

12 "Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että saisit elää kauan siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa. No onko vanhempien kunnioitus enää tätä päivää. Taitaa olla harvassa. Kurittomuus nuorten keskellä silmiin pistävää. Ja tämä johtuu vanhempien höllästä kasvatuksesta. Opeta poikanen tiensä suuntaan niin hän ei siitä vanhanakaan poikkea.

13 "Älä tapa. Jos tässä maassa olisi saanut syntyä sadat tuhannet lapset, jotka on abortoitu meillä ei olisi mitään hätää esim vanhusten hoidon suhteen

14 "Älä tee aviorikosta. Kuinka paljon tuskaa ihmisen elämään tuottaa avioerot. Se on sanoin kuvaamatonta. Entäs nuorten seksikokeilut ennen oikeaa aikaa. Särjettyjen sydänten määrää ei kukaan voi laskea.

15 "Älä varasta. Auton varastamisesta tehdään laki, että se on vain luvatonta käyttöön ottoa ??? Näinköhän työkaverikin auton varastajan touhut painetaan villaisella.

16 "Älä todista valheellisesti toista ihmistä vastaan. Monet on sotkut ja ikävät asiat pelkästään siitä, kun puhutaan toisitamme pahaa. Valehteleminen onkin vain muunneltua totuutta.

17 "Älä tavoittele toisen taloa. Älä tavoittele hänen vaimoaan, älä orjaa tai orjatarta, älä hänen härkäänsä, älä hänen aasiaan äläkä mitään, mikä on hänen." Naapurin uuden auton kadehtiminen tai vaimon himoitseminen tuo eteesi vain pelkkää tuskaa.

Mielestäni ei ole kansakunnan kannalta viisasta politiikkaa. Kun aletaan tappaa ihmisiä, tehdään siitä laki, jolla voidaan sitä puolustaa. (abortti, eutanasia) Kun halutaan tulla sivistyneiksi viinan suhteen niin tehdä laki, että sitä saa melko vapaasti nauttia. Kun juopotellaan kaduilla niin tehdään laki, että saa juopotella kaduilla. Kun halutaan elää moraalittomasti avioliitossa, tehdään laki, että avoliittokin on suosittava tai parisuhdelaki. Kun kunniottamattomuus pääsee valtaan, auktoriteetit pois vaikkapa kouluissa. Niin tehdään laki ettei opettaja pysty millään oppilastaan ojentamaan kurinpidollisesti. Opettajat jo käyvät itsepuolustuskursseilla ja Helsingissä jo herättelevät ajatusta, että pitää olla järjestyksenvalvojat kouluissa. Tässä vain muutama esimerkki kaikesta sopasta mihin on tultu, kun käännämme selkämme Jumalalle ja Hänen sanalleen.


Ei kommentteja: